Psikiyatri ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzm.Dr.Didem EKMEN Hasta Kabulüne başlamıştır.
25 Ocak 2021

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2005-2010 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde psikiyatri ihtisasını yapmış, Bartın Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde sorumlu hekim olarak çalışmış, Aralık 2020 tarihinde Kuşadası Devlet Hastanesi'nde görevine başlamıştır. Bu güne kadar psikodrama psikoterapileri, düşünsel-duygulanımcı-davranışçı (REBT) psikoterapiler , hipnoBDT ve cinsel terapi eğitimlerini almıştır. Uzmanlık tezini 'alkol- madde bağımlılığı konusu'nda tamamlamıs¸ olup, onun dışında duygudurum bozuklukları, psikotik bozukluklar,cinsel işlev bozuklukları, anksiyete bozuklukları ve kişilik bozuklukları gibi alanlarda çalışmaya devam etmektedir. TTB, Bartın Tabip Odası, Türkiye Psikiyatri derneği ve İzmir Psikodrama derneğine üyedir.