Hastanemizde 4 aylık süre içerisinde 75 hasta beyin cerrahisi ile ilgili nedenlerle ameliyat edilip sağlığına kavuşmuştur.Bel fıtığı, bel kayması, omurilik kanal daralması ameliyatlarının ve acil tedavileri hastanemizde başarıyla gerçekleştirilmiştir
26 Nisan 2022

Hastanemizde 72 yaşında böbrek yetmezliği ve diyabet tanıları olan hastamızın bel kayması ameliyatı Op.Dr. Mustafa SADEF tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olup, hasta ameliyat sonrasında birinci gün yürüyüp, ikinci gün sağlıklı bir şekilde taburcu edilmiştir. Hastanemizde 4 aylık süre içerisinde 75 hasta beyin cerrahisi ile ilgili nedenlerle ameliyat edilip sağlığına kavuşmuştur. Bel fıtığı, bel kayması, omurilik kanal daralması ameliyatlarının yanı sıra omurga kırıklıklarının beyin kanaması acil tedavileri hastanemizde başarıyla gerçekleştirilmiştir.
  • AMELİYAT 11.jpg
  • AMELİYAT 22.jpg